fbpx
Spring naar de inhoud

De boot

is een Marcraft Lake Hunter 496 van bijna 5 meter lang en ruim 2 meter breed. Door deze afmetingen ontstaat een uiterst stabiele en veilige visboot. De boot heeft vier uitneembare en verplaatsbare stoelen.

Verder is de boot voorzien van diverse hengelsteunen, bilgepomp, navigatieverlichting en de verplichte brandblusser en reddingsvesten. De boot wordt aangedreven door een, eveneens nieuw aangeschafte, Suzuki 90 pk 4 takt buitenboordmotor en een Suzuki 9 PK die ik gebruik voor het pelagisch vissen. Voor het verticalen en werpend vissen wordt gebruik gemaakt van de 24 Volt Minn Kota Terrova fronttroller   (boegmotor)

techniek

Voor het bepalen van de diepte, de watertemperatuur en het bodemverloop maken we gebruik van fishfinders (dieptemeters) in combinatie met een 3D transducer. In de boot hebben we een 2x Lowrance HDS9 Gen 3 die met elkaar verbonden zijn via een ethernetwerk zodat op alle twee de toestellen dezelfde informatie is te zien. Via de verbonden Lowrance StructureScan box worden zo unieke 3D onderwaterbeelden vertoond. Daarnaast hebben we ook nog een Garmin PS30, die we gebruiken om pelagisch te vissen.

marcraft interieur
garmin ps30
garmin ps30
lowrance hsd9
Lowrance
meer info

Gun uzelf deze onvergetelijke ervaring en plan uw trip

× Chat