fbpx
Spring naar de inhoud
baard hollands diep

Volkerak

Het Volkerak is ruim 4500 hectare groot. Ooit een subliem snoekbaars water, maar het nu zeer heldere water heeft de snoekbaars geen goed gedaan.

Wel wordt er nog steeds grote snoekbaars gevangen. Berucht zijn de baarzen die hier in de boot komen.

Zelfs een vis van 50 cm verbaast niet meer.

Het Volkerak is wel het water waarin erg grote snoek zwemt! Kapitale vissen van meer dan 20 kilo  worden regelmatig gemeld. Werpend vissen, en trollen geniet de voorkeur, maar verticalen en diagonalen kan ook.

Hollands Diep

Het Hollands Diep is alweer een zeer groot en druk bevaren water. Je hebt hier 4000 hectare snoekbaars en baars water. Verticaal vissen is hier zoals het hoort te zijn met dagen waarbij tientallen vissen gevangen worden. Er zit ook snoek, en hoe! Vooral de ondiepere kanten lenen zich bij uitstek om achter de snoek aan te gaan, die zich ook met verschillende technieken vangen laat.  Wil je aantallen vangen dan zijn vissen met de fireball, verticalen en diagonalen de aangewezen technieken.

hollands diep
haringvliet

Haringvliet

Het Haringvliet mag er ook zijn. Aangesloten op het Hollands Diep en alweer meer dan 4000 hectare groot, biedt ook dit water legio mogelijkheden. Snoekbaars, baars, roofblei en snoek worden hier in flinke hoeveelheden gevangen.  

De baarzen hier passeren ook heel vaak de 50 cm grens en dat zijn vissen die je niet snel vergeet. Alle technieken zijn toepasbaar.

Rivieren

De rivieren rond Dordrecht, de Beneden Merwede, de Noord en de Oude Maas, zijn schitterende rivieren waar alle rovers zich thuis voelen. De grote diversiteit aan taluds, plekken met heel veel stroming, putten, oevers met rotsblokken, ondiepe plateau’s, bochten en rechte stukken, maakt van deze rivieren een uitdagende plek om met alle bestaande technieken roofvissen te belagen.

De verschillende richtingen van de rivieren biedt eveneens een uitwijk mogelijkheid wanneer te harde wind het veilig vissen en varen op de grote wateren onmogelijk maakt.

vis rivieren

Info & reservatie
contacteer ons

× Chat