Baarzen vangen op Hollands diep.

Baars profiel foto

Zondag 07 maart 2021 gingen Francois en ik nog eens samen op pad. Baarzen vangen op het Hollands Diep. Deze rovers zijn deze tijd van het jaar dikker en prachtiger dan ooit. Onze target vissen zijn baarzen tussen 40 en 53 cm.

We begonnen te werpen met twitchbaits en kleine shadjes, en het duurde niet lang of we kregen de eerste tikjes, want meer dan dat was het niet.

Er kwamen prachtige baarzen aan boord, maar we moesten wel variëren om de boel draaiende te houden. Kleine en wat grotere shadjes, twitchbaits, chatterbaits, plugjes, nedrig, cheburashka met kreeftjes, spinnertjes, enz..

En soms kwamen er dan aangename verrassingen tussen.

Maar het doel was “Baarzen vangen op Hollands diep”, En toen ging het baarzen feest gewoon verder, ongelooflijk!

We bleven heel de tijd regelmatig beet krijgen, maar ook kleine tikjes die we niet konden vangen, en volgers tot aan de boot. Continue van aas wisselen was echt wel nodig. Ook op verschillende dieptes vissen was essentiël, de talud van 6 naar 4 meter, de talud van 4 naar 2 meter, en ondieper.

Het was een ongelooflijke dag. Normaal vang je enkele baarzen van dit formaat, maar dat was nu wel even anders, een absolute topdag!

GA JE GRAAG MEE op vistrip, Boek nu voor de topperiode na de opening in Juni.

Info & contact:
Werner +31 467008830
Via onze contactpagina
Of stuur een berichtje via onze facebookpagina

De kunstaas specialist Hengelsport Dekock

Artbaits, de top in softbaits

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *