fbpx
Spring naar de inhoud

Baarzen vangen op Hollands diep.

  Baars profiel foto

  Zondag 07 maart 2021 gingen Francois en ik nog eens samen op pad. Baarzen vangen op het Hollands Diep. Deze rovers zijn deze tijd van het jaar dikker en prachtiger dan ooit. Onze target vissen zijn baarzen tussen 40 en 53 cm.

  We begonnen te werpen met twitchbaits en kleine shadjes, en het duurde niet lang of we kregen de eerste tikjes, want meer dan dat was het niet.

  Er kwamen prachtige baarzen aan boord, maar we moesten wel variëren om de boel draaiende te houden. Kleine en wat grotere shadjes, twitchbaits, chatterbaits, plugjes, nedrig, cheburashka met kreeftjes, spinnertjes, enz..

  En soms kwamen er dan aangename verrassingen tussen.

  Maar het doel was “Baarzen vangen op Hollands diep”, En toen ging het baarzen feest gewoon verder, ongelooflijk!

  We bleven heel de tijd regelmatig beet krijgen, maar ook kleine tikjes die we niet konden vangen, en volgers tot aan de boot. Continue van aas wisselen was echt wel nodig. Ook op verschillende dieptes vissen was essentiël, de talud van 6 naar 4 meter, de talud van 4 naar 2 meter, en ondieper.

  Het was een ongelooflijke dag. Normaal vang je enkele baarzen van dit formaat, maar dat was nu wel even anders, een absolute topdag!

  GA JE GRAAG MEE op vistrip, Boek nu voor de topperiode na de opening in Juni.

  Info & contact:
  Werner +31 467008830
  Via onze contactpagina
  Of stuur een berichtje via onze facebookpagina

  De kunstaas specialist Hengelsport Dekock

  Artbaits, de top in softbaits

  Een reactie achterlaten

  Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  × Chat