fbpx
Spring naar de inhoud

Snoekbaarzen na de zomer.

  Zondag 30/08 na een lange ontwenningskuur wegens te zomerse temperaturen nog eens gaan vissen. Omdat mijn vaste vismaat op zondag was vertrokken voor een paar weken vakantie, ging ik in mijn eentje. De temperatuur van het water was al gezakt naar 21°, dus ik hoopte dat de vis terug wat meer actief zou zijn. Dat bleek inderdaad het geval te zijn, al begon het heel voorzichtig…

  In de voormiddag één snoek gevangen, één snoekbaars gevangen en één snoek gelost. Maar enfin, ik had al meerdere slechte halve dagen meegemaakt. Ondertussen maar wisselen van stekken en technieken. Ik kwam mijn vismaat tegen van het prostaff team van hengelsportdecock, Frans Oomen en na een praatje vernam ik dat zij op dat moment met twee man in de boot 4 snoeken hadden.

  Maar de aanhouder wint. Na de middag met het keren van het getij, begon er ineens wel actie te komen. En dan nog van de target vis die dag, snoekbaars. Op een uur tijd zat ik ineens al in de dubbele cijfers.

  Wat opviel was de sterkte van de vissen, ze gingen meermaals door de slip, iets dat je toch van snoekbaarzen niet verwacht. Ze hadden natuurlijk kunnen rusten tijdens de corona periode en hadden dan nog een rustige zonnige vakantie, maar ze zijn er terug. 🙂

  www.hengelsportdekock

  luciox.be/producten/fishix

  Een reactie achterlaten

  Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  × Chat