Snoekbaarzen in de mist

dubbele snoekbaarsvangst

Heel beperkt zicht belette ons om uit te varen, het was een hele tijd “snoekbaarzen in de mist”.

Uiteindelijk moesten Tom en ik tot 1130 h wachten voor we uit de buurt van de helling konden gaan vissen.

Veiligheid gaat voor alles, en pas nadat we (geschat natuurlijk) ongeveer 1000 meter ver konden zien, vertrokken we naar onze visstekken. Dus rond de middag konden we beginnen met vissen.

Eerst eens met een dood visje aan de fireball geprobeerd, maar daar reageerde de snoekbaars helemaal niet op.

Dus met een shad gaan vissen, meer bepaald werkte voor mij de Fin-S van Lunker City (groen geel, 10 cm) gekocht bij Hengelsport Dekock, terwijl Tom met een grotere schoepstaart viste. En toen begon de pret.

Laat je niet misleiden door de vissen Die Tom vasthoud, ik zelf meet 184 cm en ik ben maar een kleine jongen naast Tom. 😉

De vis ging helemaal los en ik had moeite om het tempo van Tom bij te houden. Een tijdje later wist ik waarom. Luc Coppens kwam even gedag zeggen, en het bleek dat hij vroeger nog met Tom wedstrijden had gevist.

Moet ik geen tekening bij maken zeker, Tom is een steengoede visser die het klappen van de zweep wel kent.

We konden zo tot 1600h vissen en slaagden erin om 21 snoekbaarzen op een halve dag te vangen, de meeste van een mooi formaat. Zo haalden we toch nog onze snoekbaarzen uit de mist.

Ook een keertje mee gaan SNOEKBAARS VANGEN, kijk even op onze contactpagina

Kijk ook even op Art-Baits voor super effectieve shads en op Dekock hengelsport voor het meest uitgebreide gamma roofvisartikelen in België.

4 reacties op “Snoekbaarzen in de mist”

    1. Dag Marcel, je kan ook gratis mijn gerief gebruiken. In de winterperiode vertrek ik meestal vanaf trailerhelling “de banaan” nabij Willemstad. Vandaar kunnen we naar het Haringvliet en/of het Hollands Diep.
      Vanwege corona is momenteel slechts 1 passagier toegelaten. De prijs voor een volledige dag is 210 €.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *