fbpx
Spring naar de inhoud

Snoekbaars vangen – nieuw PR!

  PR snoekbaars Francois
  Enkele dagen nadat ik met Francois een topdag had beleeft met 30 snoekbaarzen op enkele uren tijd, zijn we teruggegaan naar dezelfde stek.

  HET DOEL: SNOEKBAARS VANGEN MET MISSCHIEN EEN NIEUW PR?

  Ondertussen wisten we wel hoe we deze stek moesten bevissen, en direct bij aankomst werden de werphengels uitgerust met loodkopjes van 15 gram en shads in natuurlijke kleuren met een schoepstaart of een V-staart. In het begin is het even zoeken natuurlijk want de stroming is niet iedere dag hetzelfde, en 3 gram meer of minder kunnen een wereld van verschil betekenen.

  We wisten ook dat we op deze stek opkomend water nodig hadden, dus het was nog even wachten, maar na enkele uren keerde het tij en kregen we de eerste voorzichtige aanbeten. Opnieuw aanbeten waarvan je dacht dat het een snoekbaarsje was van 20-30 centimeter, maar niet dus.

  De beet zat er niet continue in maar kwam elke keer in golven (figuurlijk 🙂 ) en in de dode momenten probeerden we toch snoekbaars te vangen door van techniek te wisselen, nl. overstappen naar dropshot.

  En zo hielden we de beet erin, met als gevolg dat we ook regelmatig een dubbele hookup hadden.

  gelijktijdige twee snoekbaarzen vangen

  De beten kwamen nu volop en voor mij was de stager 14 cm (bruine kleur) en de rumble van 12 cm (bruine kleur) van Hengelsport De Kock het meest succesvol.

  De kers op de taart was echter een nieuw PR snoekbaars voor Francois. 93 Centimeter en een hele dikke snoekbaars, echt een massief beest.

  Opnieuw een dag met meer dan 30 snoekbaarzen en met een gelukzalig gevoel, zeker Francois, gingen we terug richting helling.
  snoekbaars vangen vanuit een snelle motorboot

  Ook een keertje mee gaan SNOEKBAARS VANGEN, kijk even op onze contactpagina

  Een reactie achterlaten

  Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  × Chat